Páginas

15 de mayo de 2013

La "raclette" de los Pirineos catalanes, l'Ermesenda d'Eroles

Que mejor desayuno que en buena compañía de los queseros artesanos de la comarca catalana de "l'Alt Urgell". Tuve el placer de ser una invitada al desayuno quesero en la quesería Mas d'Eroles (Adrall, La Seu d'Urgell), de la mano de Salvador Maura y de Judit. Todas las tipologías de quesos que os imaginéis que estos queseros elaboran con tanto mimo y dedicación, embutidos de la zona, un buen vino eco de D.O. Costers de Segre, un buen pastel casero y las mejores compañía del territorio.





Y la joya de la corona, una "raclette" al fuego de lenya com el queso Ermesenda... cremoso, aromatizado con la leña, suave en boca y fundiendo por toda ella. Una pequeña gran delicia! Quizás fue la compañía, el entorno... pero todo cogió aromas y gustos irrepetibles. Por muchos años de reuniones queseras!



_____________________________

Quin millor esmorçar que amb bona comanyia dels formatgers artesans de l'Alt Urgell. Vaig tenir el plaer de ser una convidada a l'esmorçar formatger a la Formatgeria Mas d'Eroles, de la ma d'en Salvador Maura i la Judit. Totes les tipologies de formatges, embotits de la zona, un bon vi eco de Costers de Segre, un bon pastís i les millors companyies del territori.


I la joia de la corona, una "raclette" al foc de llenya amb el formatge Ermesenda, cremós, flexible, aromatitzat de la llenya, suau en boca i fonent per tota ella. Una petita gran delicia! Potser va ser la companyia, l'entorn... però tot va agafar uns aromes i gustos irrepetibles. Per molt anys de trobades formatgeres!

Gràcies Salvador i Judit!

No hay comentarios:

Publicar un comentario