Páginas

19 de mayo de 2013

Quesos de vaca de La Cerdanya

El último día de la formación que impartí en la ECA Pirineus, me fui con los alumnos a una quesería en la comarca de La Cerdanya de Catalunya. Es la quesería Molí de Ger. Pere, un exprofessor de lengua catalana de la zona de Barcelona, decidió continuar con el negocio familiar de ganado de vacas pero cerrando el ciclo y añadiendo una quesería. Mantener los pueblos, la economía de montaña, mantener los paisajes y los campos, aprovechar toda esa fuente de riqueza natural para poder transformarla en quesos, un gran reto! 




Si tenéis ganas de desconectar del zumbido monótono de la ciudad y buscar un poco de naturaleza para vuestros sentidos, La Cerdanya es un lugar espectacular. Y no dejéis de visitar el Molí de Ger y catar sus fantásticos quesos de vaca de montaña.

_________________________


L'últim dia de la formació que vaig impartir en l'ECA Pirineus, vaig anar amb els meus alumnes a visitar una formatgeria de la comarca de La Cerdanya catalana. És la formatgeria Molí de Ger. Pere, un exprofessor de llengua catalan de la zona de Barcelona, va decidir continuar amb el negoci familiar de ramaderia vacuna però tancant el cicle i afegint una formatgeria. Mantenir els pobles, l'economia de muntanya, mantenir els paisatges i els camps, aprofitar tota aquesta font de riquesa natural per poder transformar-la en formatges, és un gran repte!


Si teniu ganes de desconectar del bullici monòton de la ciutat i trobar la natura en tots els vostres sentits, La Cerdanya és un racó espectacular. I no deixeu de visitar el Molí de Ger i fer un tast dels seus fantàstics formatges de vaca de muntanya.

www.molideger.com


No hay comentarios:

Publicar un comentario